Ontdek, deel en geniet van jouw favoriete horeca.

Ontdek, deel en geniet van jouw favoriete horeca.

ChapChap, het nieuwe platform van de horeca, voor de horeca. We zijn er voor jou. Voor jouw zaak. En let maar op, de consument gaat zeker smullen van dit nieuwe platform. Het wordt zoveel beter dan wat je al kent. Het is bezorgen & afhalen, reserveren en geniaal klantmanagement in één. Probeer het nu twee maanden gratis!

Chapchap
Chapchap
Chapchap
Chapchap
Chapchap

Starten met ChapChap?! Dat kan, go for it!

Klik op de onderstaande button en meld je direct aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alles om jouw horecazaak in de schijnwerpers te zetten. Eenmaal gestart, dan gaat het hard!
Aanmelden

Start direct en krijg nu twee maanden gratis

ChapChap Light

Meld je nu aan voor reserveren, en krijg de eerste twee maanden gratis.

€79,- p/m


Wat is inbegrepen
 • Profiel op platform
  Zorg ervoor dat je zichtbaar bent op het platform met je foto, omschrijving, openingstijden & locatiekoppeling.
 • Foto's op je profiel
  Laat alles van jouw restaurant zien en voeg foto's toe aan je profiel.
 • Reserveren met ChapChap
  Laat jouw (toekomstige) gasten eenvoudig reserveren via ChapChap. Er wordt rekening gehouden met alle dieetwensen, allergieën of verjaardagen. Alle reserveringen gemakkelijk in te plannen en te bekijken.
 • Menukaart reserveren
  De gerechten die jij wilt aanbieden op het platform zijn eenvoudig in te stellen en te veranderen indien nodig. Op die manier kan jij makkelijke gerechten toevoegen, eraf halen of prijsveranderingen doorvoeren. Jouw kaart blijft zo up-to-date.
 • Reserveringsmodule
  Houd al je reserveringen eenvoudig bij en zie direct waar je nog een gaatje hebt voor dat tweetje wat komt binnenlopen. Je weet van te voren al precies wat jouw gasten belangrijk vinden bij een restaurant, en wat hun wensen zijn. Vervolgens zorgen wij voor alle informatie naar de gast, zodat jij je kunt richten op het belangrijkste: jouw gasten laten genieten.
 • Alerts (tips) via het platform
  Het platform biedt geniaal klantmanagement door data te verzamelen en deze om te zetten naar eenvoudige, bruikbare tips voor jou als ondernemer. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer een gast jarig is of hoe vaak hij/zij is komen eten, maar ook biedt het platform ondersteuning bij het versturen van een groepsmailing en/of een post op social media.
 • Inzichten voor reserveringen
  Met behulp van de reserveringstool kun je leren van je reserveringen. Houd je capaciteit in de gaten, zie of jouw reserveringen toenemen ten opzichte van vorige week of bekijk bijvoorbeeld hoeveel no-shows er zijn geweest.

ChapChap Basic

Start met reserveren en bezorgen, en krijg de eerste twee maanden gratis.

€99,- p/m


Alles van Light +
 • Bestellen met ChapChap
  Starten met bezorgen? Of hier meer geld aan verdienen? Zorg dat (toekomstige) gasten direct bij jou een bestelling kunnen plaatsen om te bezorgen of afhalen via ChapChap.
 • Menukaart bestellen
  De gerechten die jij wilt bezorgen of laten afhalen zijn eenvoudig in te stellen en te veranderen indien nodig. Op die manier kan jij makkelijke gerechten toevoegen, eraf halen of prijsveranderingen doorvoeren. Jouw kaart blijft zo up-to-date.
 • E-food met lage omzetafdracht
  Verhoog je omzet, verlaag je kosten en zorg voor klantenbinding door het aanbieden van je eigen bestelsite. Met e-food betaal je 45 cent per order, en draag je maar 2,5% (basic) of 2% (Premium) van je omzet af! Om deze software aan te kunnen bieden werkt ChapChap samen met NTF. NTF is gespecialiseerd in online automatiseringsoplossingen voor de horeca. Zo hebben zij een online bestelmodule e-food ontwikkeld speciaal voor fastservice en bezorgrestaurants. Inmiddels is e-food in gebruik bij honderden locaties in Nederland en België, (fastservice)restaurants, petrol locaties en nagenoeg alle fastservice franchise organisaties in Nederland.
 • E-Margin
  E-margin is een volledig online menu-engineering programma dat automatisch gekoppeld is met jouw inkoop assortiment. Hierdoor kun je eenvoudig de ingrediënten calculeren en dus overzicht houden in je marges. Om deze software aan te kunnen bieden werkt ChapChap samen met NTF. NTF is gespecialiseerd in online automatiseringsoplossingen voor de horeca. Zo hebben zij een online bestelmodule e-food ontwikkeld speciaal voor fastservice en bezorgrestaurants. Inmiddels is e-food in gebruik bij honderden locaties in Nederland en België, (fastservice)restaurants, petrol locaties en nagenoeg alle fastservice franchise organisaties in Nederland.
 • In de buurt
  Heb je altijd al willen weten hoe jij het doet ten opzichte van een vergelijkbare zaak uit de buurt? Onze data zorgt ervoor dat je jouw resultaten kunt vergelijken met een gemiddelde look-a-like, gebaseerd op zaken uit jouw buurt.
 • Lokale marketing
  Iedereen kan zich aanmelden voor ChapChap, maar met meerdere zaken op een plek is de kans op succes het grootst. Zodra er op een plek meerdere zaken klaar zijn voor de start, maken wij er een feestje van! We helpen je met regionale marketing zodat gasten de plek direct weten te vinden.
 • Keukenscan met korting
  Wanneer jij bezorging als extra activiteit gaat toevoegen, is het belangrijk om de routing in jouw keuken te optimaliseren. Wij helpen je iets verrassends op tafel te zetten vanuit een slimme keuken, volledig ingericht zodat deze voor jou werkt. ChapChap werkt samen met verschillende experts om samen met jou te zoeken naar de ideale keukeninrichting, zodat het keukenteam sneller, efficiënter en constanter kan presteren.
 • Rendementor
  Onze bijzondere branche is op dit moment volop in beweging. Wij begrijpen als geen ander dat de gevolgen van het wereldwijde coronavirus jou als ondernemer extra scherp maken op jouw inkomsten en uitgaven. We helpen jou graag om deze cijfers inzichtelijk te krijgen. De Rendementor biedt hierbij uitkomst.

ChapChap Premium

Start met een premium reserveren en bezorgen en krijg de eerste twee maanden gratis.

€199,- p/m


Alles van Basic +
 • Highlighten van jouw zaak op ChapChap
  Kan jouw zaak wel een boost gebruiken? Wij helpen je! Als premium member helpen we je met de beste exposure op ons platform.
 • E-Delivery
  Jouw bezorgbestellingen inplannen, toewijzen aan bezorgers en daarbij het overzicht houden? Dat is wat jij kunt managen met de E-delivery module. Jouw bezorgers worden uitgerust met de E-delivery app op hun mobiele telefoon. Zodra hun dienst begint, zetten zij de app op actief door een QR-code te scannen. Vanaf dat moment is de GPS functie actief en kan jij de bezorgers en bestellingen volgen. Jij wijst de bestellingen toe aan bezorgers en de volgorde wordt bepaald door de gekozen aflevertijden. De status van de bestelling is zichtbaar voor de gast en wordt bij het vertrekken van de bezorger en het aankomen op het adres van bestemming automatisch bijgewerkt van ‘in bereiding’ naar ‘onderweg’ en ‘bezorgd’. Op een scherm houd jij het overzicht over alle bezorgorders. Om deze software aan te kunnen bieden werkt ChapChap samen met NTF. NTF is gespecialiseerd in online automatiseringsoplossingen voor de horeca. Zo hebben zij een online bestelmodule e-food ontwikkeld speciaal voor fastservice en bezorgrestaurants. Inmiddels is e-food in gebruik bij honderden locaties in Nederland en België, (fastservice)restaurants, petrol locaties en nagenoeg alle fastservice franchise organisaties in Nederland. Hardware Om alle software optimaal te kunnen gebruiken adviseren wij om te werken met de juiste hardware. Deze hardware is niet inbegrepen in de pakketten, maar kan wel aangeboden worden tegen gereduceerde prijzen. Mocht u hier interesse in hebben, plannen wij graag een gesprek met u. De software is ook te gebruiken op uw huidige systemen, mits deze systemen gebruik maken van minimaal windows 10.
 • Ledenraad
  Premium leden krijgen exclusieve toegang tot de ledenraad